Multivers

Iubitorii de arta sunt asteptati in data de 11 mai, ora 17.00, la Hotel Pullman – World Trade Center Bucuresti, in foaierul Centrului de Conferinte din Piața Montreal nr. 10, la vernisajul expozitiei caritabile cu vanzare MULTIVERS, expozitie de arta organizata de ArhivaDeArta si Asociatia Om Anima  .‎

un copil cu autism este extraordinar de sensibil, foarte inteligent, de cele mai multe ori incapabil sa-si exprime trairile sau anxietatile. Acestia sunt copiii cu 100% sansa la viata normala daca au parte de iubire, intelegere, ajutor. Dintre ei se poate ridica un al doilea Hans Christian Andersen, Mozart, Michelangelo, Lewis Carol, James Joyce, Einstein, Temple Grandin, Bill Gates, Woody Allen, Bob Dylan, Issac Newton si lista poate continua.

Copiii acestia au nevoie de terapie continua, au nevoie de educatie, au nevoie de intelegere, de timp acordat lor. Toate acestea inseamna sacrificii, resurse. In acest moment, conform statisticilor internationale, avem global 1 copil cu autism la 34. Si numarul acestora este in continua crestere.

Misiunea Asociatiei Om Anima:

1. Facilitam accesul la terapie copiilor cu autism in colaborare cu centre specializate in diagnosticare si terapie.

2. Militam si initiem actiuni pentru un cadru legal de suport financiar pentru parintii copiilor cu autism.

3.Dorim sa integram in sistemul educational o curricula si un mediu de invatare dedicate copiilor cu autism.

4. Avem in plan sa infiintam un centru de consiliere parinti si de initiere terapii alternative pentru copiii diagnosticati cu TSA.

5. Organizam actiuni de informare si consiliere pentru parintii si familiile copiilor diagnosticati cu autism.

Vrei sa cunoști mai bine problemele unui copil cu Autism ? 

Leave your comment