MISIUNEA NOASTRA

Care este scopul nostru pe termen lung?

Noi suntem echipa care credem intr-o lume mai buna , noi suntem oamenii care le vorbim neincetat semenilor nostrii despre bucuria de a darui si a ajuta. Prin intermediul nostru , oamenii care au ceva de oferit si doresc sa ajute , intalnesc persoane care au nevoie de sprijin direct si transparent.

Suntem o echipa mica , situata in inima Bucurestiului , un loc plin de istorie , dar care in ultimul timp a devenit un camp de lupta pentru supravietuire. Vedem multe in fiecare zi si am vrea sa schimbam lumea in bine peste noapte, am incercat dar nu am reusit. De aceea avem nevoie de tine , cel care ai ajuns sa citesti aceste randuri.

"Sa donezi nu inseamna publicitate . Adevarata caritate este dorinta de a fi folositor celorlalti , fara a avea gandul de a primi o recompensa"

Cum functioneaza?

Puteti dona pentru un anume proiect , puteti cumpara o roaba care sa ajute la renovarea unei scoli sau sa faceti donatii anonime. Mai mult de atat , puteti transforma donatia dumneavoastra intr-o donatie lunara sau anuala.

Ajutoarele si nevoile semenilor nostrii nu se bazeaza doar financiar. Poti veni in ajutorul celor cu probleme si prin donatii in natura sau donarea timpului dumneavoastra ca voluntar.

Evaluati un proiect si daca puteti da ajutor managerial pentru a putea fi dus mai repede si mai bine la bun sfarsit va rugam sa va publicati gandurile si ideile pe pagina proiectului, asa o sa putem finaliza proiectul cat mai bine.

Printeaza proiectul nostru si afiseaza-l intr-un loc public. Asa ne vei ajuta sa ne facem auziti , iar lumea va afla despre munca noastra.

DONATII

€- 0

VOLUNTARI

0

PROIECTE

0

CAUZE

0